Kledij en lidgeld Seizoen 2023-2024

Het seizoen loopt op zijn einde en dat is tevens het sein om te starten met de voorbereidingen van het volgende voetbalseizoen. 

We blikken fier terug op het voorbije seizoen.  Onze jeugd deed het goed en zorgde voor mooie en spannende wedstrijden, mooie tornooien en veel voetbalbeleving op en rond Tesses en Molenkouter. Onze dames deden het uitstekend met onze A’s terug in de hoogste geledingen van het klassement, onze B’s die zich in hun eerste jaar eerste provinciale probleemloos konden handhaven en ook onze C’s lieten mooie prestaties zien.  Onze heren presteerden fenomenaal met onze 1P’s nog steeds in de running voor een eindrondeticket in hun eerste jaar in eerste provinciale en ons 4P’s nog steeds in strijd voor de titel.

Vrijwilligers, trainers en medewerkers werken hard aan de uitbouw van EMO.  Ze staan met een sterk team van jeugdtrainers, jeugdcoördinatoren en bestuursleden paraat om er weer een mooi seizoen van te maken.  Engagement voor de club is het sleutelwoord dat al deze mensen verbindt om de hedendaagse uitdagingen die zich voor verenigingen stellen (denken we maar aan de stijgende energie- en accommodatiekosten) met succes aan te pakken en te overwinnen.

Lidgelden seizoen 2023 – 2024

Hieronder vinden jullie de lidgelden per geleding voor het seizoen 2023 -2024:

G-kids50€
U5  265€
Onderbouw: U6-U9 380€
Middenbouw: U10-U13 390€
Bovenbouw: U15-U21    390€
EMO NXT en dames  390€
Heren A     500€

 In het lidgeld is inbegrepen:

 • aansluiting KBVB
 • verzekering KBVB (FDF)
 • een kledijpakket
 • een nieuwe wedstrijduitrusting, in samenwerking met onze nieuwe kledijleverancier Patrick
 • een trainingsbal
 • 2 abonnementen die gratis toegang verschaffen tot alle thuiswedstrijden van EMO voor zowel jeugd-, dames- en herenwedstrijden.
 • 2×20€ kaarten voor onze eetfestijnen
 • één consumptie per thuismatch via de clubkaart

Na betaling van het lidgeld worden de clubkaarten van de jeugdspelers per halfjaar  opgeladen met een bedrag evenredig aan het aantal thuismatchen van die periode. 

Je kan volgende kortingen of tegemoetkomingen krijgen voor het lidgeld:

 • Voor meerdere aansluitingen per gezin betaalt de oudste speler de normale prijs en krijgt elk bijkomend gezinslid oplopend 60€ korting op het lidgeld. Dus 60 euro korting voor tweede gezinslid (broer/zus), 120 euro korting voor derde gezinslid (broer/zus). Met 2×10€ kaarten eetfestijn voor 2de lid, geen vanaf derde lid.
 • Veel mutualiteiten geven tegemoetkomingen op het lidgeld bij een club van een erkende Vlaamse sportfederatie (in ons geval Voetbalfederatie Vlaanderen).  Onze penningmeester bezorgt je na betaling van het lidgeld het document via Twizzit.

Via Twizzit ontvangen jullie begin mei de factuur voor betaling van het lidgeld.   Bij betaling voor 31/5/2023 zit er een extra item in het kledijpakket.  Het lidgeld dient betaald te worden op rekening BE16 9731 7147 0974 met vermelding van naam en categorie. Voor vragen hierover kan U steeds contact opnemen met onze AVJO op grietkindeproft@gmail.com of met onze penningmeester op  h.hermans@telenet.be.

Kledijpakket seizoen 2023-2024

Na intense onderhandelingen met onze kledijwerkgroep gaan we in het nieuwe seizoen een samenwerking aan met kledijleverancier Patrick

Pasdagen. De verandering van kledijmerk noopt ons tot het organiseren van pasdagen. Deze zullen doorgaan op woensdag 26/04/2023 en donderdag 27/04/2023 van 18u00 tot 20u00 in de kantine Tesseskouter. 

Bestellingen. Ieder lid dient zelf de bestelling te plaatsen. Dit kan vanop de PC thuis via de fanshop van Patrick (link via website EMO) of vanuit de kantine waar een digital club store van Patrick zal staan.  Tijdens de pasdagen zal deze digital club store er reeds zijn en is er dus al de mogelijkheid om direct het juiste kledijpakket te bestellen.  Let wel, de bestelling zal pas effectief verwerkt worden na ontvangst van het lidgeld. Bij betaling voor 31/5/2023 zit er een extra item in het kledijpakket.

Leveringen. De kledijpakketten die in het lidgeld inbegrepen zijn, zullen het komende seizoen steeds op de club geleverd worden.   In de loop van het seizoen worden een aantal momenten voorzien waarop de club een bestelling van clubpakketten zal bevestigen aan Patrick voor levering op de club:

 • Op 2 juni voor lidgelden en bestellingen ontvangen voor 31/05/2023
 • Eind augustus voor lidgelden en bestellingen ontvangen in juli en augustus
 • Begin november voor lidgelden en bestellingen ontvangen na augustus

Bij vagen hierover kan je steeds contact opnemen met Hilde Hermans (h.hermans@telenet.be) of David Hofmans (davidhofmans@hotmail.com).

We wensen iedereen een geweldig seizoen gekruid met veel voetbalvreugde!

 Bestuur EMO