EMO bouwt !

update 04/08 
We zijn in de laatste rechte lijn… nog slechts 2,5 week tot opening van kantine!
Vrijwilligers gezocht :
woensdag 8/08 van 18u30 tot … : U13 / U15 / U17
zaterdag 11/08 van 8u30 tot 14u00 : U11 / U12
woensdag 15/08 van 18u30 tot … : U9 / U10
zaterdag 18/08 van 8u30 tot 14u00 : U7 / U8
woensdag 22/08 van 18u30 tot … : U5 / U6

update 16/07

Benieuwd naar onze werkzaamheden ? Hier zijn enkele foto’s vers van de digitale pers!

Dikke dikke merci aan onze vrijwilligers voor jullie ontembare inzet en de vele uren die jullie in onze club investeren. Maar, we hebben extra hulp in deze zomer periode heel hard nodig…

Wil je ook graag jouw ‘steentje’ bijdragen ? Elke woensdagavond en zaterdag zijn we paraat om onze droom te realiseren. Geen ervaring vereist, iedereen kan helpen, ons bouw team helpt je op weg te zetten!

Graag vooraf een seintje naar Rudi, Filip & Werner via bouwcomite@eendrachtmazenzeleopwijk.be

 

 


 

Update 14/06


Update 08/06 :

En we bouwden op….

De werken op Tesseskouter draaien op volle toeren.

De parking werd verder afgewerkt, genivelleerd,.. weldra volgen de grasdallen en is deze zo goed als klaar.  Het nieuwe veld werd aangelegd, uitgezet, … weldra worden de dug-outs, goals en omheining gezet.  De aannemer van onze nieuwe accommodatie zit op schema; onze vrijwilligers ook !

Met zoveel vuur…

Grenzeloos respect voor wat onze vrijwilligers aan het presteren zijn.  Met dergelijke inzet en gedrevenheid ziet de toekomst van EMO er rooskleurig uit.  We hebben nog heel wat werk voor de boeg maar als alles wat meezit, halen we onze vooropgestelde deadline en gaan we eind augustus open.  Kom onze teams versterken op woensdagavond en op zaterdag.  Onze werfleiders schakelen je onmiddellijk efficiënt in.  Ideaal als teambuilding.

Het is de passie voor een club…

 

Helpende handen voor metselwerken binnenmuren kelder

 • zaterdag 9/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 13/6 : 18u30 tot 21u00
 • zaterdag 16/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 20/6 : 18u30 tot 21u00
 • zaterdag 23/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 27/6 : 18u30 tot 21u00

Helpende handen voor technieken (verwarming/sanitair/ electriciteit) 

 • zaterdag 9/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 13/6 : 18u30 tot 21u00
 • zaterdag 16/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 20/6 : 18u30 tot 21u00
 • zaterdag 23/6 : 9u tot 14u
 • woensdag 27/6 : 18u30 tot 21u00
Graag vooraf een seintje naar Rudi & Filip via bouwcomite@eendrachtmazenzeleopwijk.be 
Yes, we can !

Update 18/05/18:

De bouwwerken zitten op schema. De fundering is gelegd en de kelderwanden zijn in volle opbouw.  We hebben al zelf heel wat werk verricht aan de parking en het nieuwe veld.  Nu komt echter de fase van de waarheid eraan voor de accommodatie.  Er staan heel wat taken gepland (zie hieronder) die we als bouwheer zelf dienen uit te voeren om de balans tussen privé-investering en publieke investering in evenwicht te houden.  Het plan is om de nieuwe accommodatie te openen ter gelegenheid van ons jeugdtornooi eind augustus. Om die planning te halen rekenen we op alle vrijwilligers.  We zijn er van overtuigd dat de EMO-familie dit aankan.  Graag roep ik iedereen op om zijn of haar steentje bij te dragen. Vele handen maken licht werk.  Je hoeft helemaal geen expert te zijn; wij zorgen ervoor dat die aanwezig zijn op de werkdagen.  Meld je aan en onze werfleiders Filip, Rudi en Werner zorgen voor een gepaste taak.

#forzamazel

 


Update 12/04/2018: 

De eerste spadesteek voor onze nieuwbouw accommodatie, een belangrijke moment in de geschiedenis van onze club & Gemeente Opwijk! Wij wensen uitdrukkelijk het gemeentebestuur & onze talrijke vrijwilligers te bedanken voor hun hulp, samen gaan we dit realiseren. De Opwijkse voetballende jeugd zal de komende 50 jaar gebruik kunnen maken van deze mooie & moderne infrastructuur !

 


Update 7/04/2018: 

Building the future together !

Na jarenlange voorbereiding, talloze vergaderingen en tomeloze inzet van vele mensen is het eindelijk zover. U heeft het ongetwijfeld gemerkt bij de passage aan de Tesseskouter.   Het gonst er van de bedrijvigheid en de droogzuigingswerken zijn er aangevat.  EMO is effectief aanbeland in de fase van de realisatie van een nieuwe accommodatie, wat zal zorgen voor een stevig fundament voor de toekomst van onze club.

Na de droogzuiging volgt het uitgraven van de kelder, waar onze kleedkamers zullen ingericht worden, en vervolgens de afwerking van de staalbouw door de firma Vulsteke. Emo zal heel wat werkzaamheden binnenin voor haar rekening nemen: isolatie, metselwerken, elektriciteit, sanitair, verwarming en verluchting, inkleding,… .
Het hoeft geen betoog dat EMO voor een zware uitdaging staat. Het project wordt gerealiseerd dankzij een samenwerking met de gemeente die 49 % van de kost subsidieert. De andere helft is voor rekening van EMO.

EMO zal het saldo financieren door:
1. Een externe lening aan te gaan.
2. Een eigen cashinbreng te doen
3. Werkzaamheden uit te voeren met vrijwilligers

Meer dan ooit rekenen we op iedereen die onze club een warm hart toedraagt om dit samen te realiseren. We zijn vol vertrouwen dat we deze uitdaging tot een goed einde zullen brengen.

Bouwcomité
Onder leiding van Filip De Witte en Rudi Crombé werd een bouwcomité opgericht. Bedoeling van deze werkgroep is een deel van de accommodatiewerken zelf uit te voeren en op die manier een deel van de kost voor onze rekening te nemen.  Elk vrijwilligersuur telt en helpt ons onze droom te verwezenlijken.  De werkzaamheden zullen opgesplitst worden in 2 fases: 1) de omgevingswerken (nieuw veld, parking, omheining, verlichting, fietsenstalling,… en 2) de accommodatiewerken.  Interesse om (letterlijk) je steentje bij te dragen, geef een seintje aan filip.dewitte@hotmail.com.

Bouwfonds
Ter financiering van onze inbreng heeft EMO een bouwfonds opgericht. Elke financiële steun om dit project te verwezenlijken is meer dan welkom.  Koop je eigen steen, tafel, stoel of barkruk en draag zo (figuurlijk) je steentje bij door onze bouwfondsrekening BE16 9731 7147 0974 te spijzen.  Elke inbreng is welkom en zal vanaf 250 euro ook visueel een plaatsje krijgen in onze nieuwe kantine en zo een blijvende herinnering vormen.  Heb je vragen hierover of wens je je persoonlijke bijdrage meer in detail te bespreken, neem gerust contact op met onze voorzitter op mario.matthijs@telenet.be.
 
Kostenbesparing en extra activiteiten
Elke medewerker en speler in onze club staat pal achter onze projecten.  Kostenbesparing ondersteund door ons fanionteam en onze jeugdtrainers werden reeds geïnitieerd en extra activiteiten worden ingepland. Eén en al energie om een gemeenschappelijk doel te bereiken, waarvoor nu al onze welgemeende dank.
 
We wensen jullie tevens van harte uit te nodigen voor de eerste spadesteek op woensdag 11 april om 18h00.  Kom gerust langs en geniet er van een hapje en drankje. (facebook event: klik hier)


Update 06/01/2018:

Wij zijn op zoek naar helpende handen voor komende zaterdagen:

 • 13/01 : ouders U6 / U8
 • 20/01 : ouders U5 / U7
 • 27/01 : ouders U9 / U11
 • 03/02 : ouders U10 / U12
 • 17/02 : ouders U13 / U15
 • 24/02 : ouders U17 / U21

Doel : afwerking parking – ervaring is niet vereist, alle hulp is cruciaal!

Per zaterdag zoeken we een 10-tal ouders uit de respectievelijke groepen.
Natuurlijk mag je ook andere data komen helpen indien één van deze data jou niet past.

Kan je komen helpen? Graag een seintje aan: 

Wij rekenen echt op iedereen om ons nieuwbouw project te ondersteunen !

 

#forzaemo

 


2 kunstgrasvelden
+ nieuw grasveld

nieuwe moderne accommodatie

ruime parking

Na jarenlange voorbereiding, talloze vergaderingen, veel goeie wil en tomeloze inzet van vele mensen is EMO inmiddels aanbeland in de fase van de realisatie van een nieuwe accommodatie, wat zal zorgen voor een stevig fundament voor de toekomst van onze club. Op de site Molenkouter is men begonnen met de realisatie van een kantine met kleedkamers.  Ook een nieuwe parking staat er op de planning.  Deze site wordt gefinancierd door de gemeente en zal via een concessie-overeenkomst beheerd worden door EMO.

Ook op de site Tesseskouter is er veel activiteit. De firma Stadsbader heeft het kunstgrasveld opgeleverd, dit kunstgrasveld werd ondertussen in gebruik genomen. De rest van het RUP (parking, nieuw veld, omheining, verlichting, nieuwe kleedkamers en kantine,..) zal EMO in eigen beheer realiseren en zal via een erfpachtregeling verlopen.  De gemeente zal voor 49% van de kostprijs een investeringssubsidie verlenen.  Het saldo is voor rekening van EMO.  Het hoeft geen betoog dat dit voor EMO een zware uitdaging wordt.

Meer dan ooit rekenen we op iedereen die onze club een warm hart toedraagt om dit samen te realiseren. We zijn echter vol vertrouwen dat we deze uitdaging tot een goed einde zullen brengen.

 

 

Welke initiatieven worden er door EMO genomen ?

1 Bouwcomite

2 Bouwfonds

3 Kostenbesparing

 

1. Bouwcomité

Onder leiding van Filip De Witte en Rudi Crombé wordt een bouwcomité opgericht.  Bedoeling van deze werkgroep is een deel van de accommodatiewerken zelf uit te voeren en op die manier een deel van de kost voor onze rekening te nemen.  Elk vrijwilligersuur telt en helpt ons onze droom te verwezenlijken.  De werkzaamheden zullen opgesplitst worden in 2 fases: 1) de omgevingswerken en 2) de accommodatiewerken.  Interesse om (letterlijk) je steentje bij te dragen, geef een seintje aan filip.dewitte@hotmail.com.

2. Bouwfonds

Ter financiering van onze inbreng heeft EMO een bouwfonds opgericht. Elke financiële steun om dit project te verwezenlijken is meer dan welkom.  Draag (figuurlijk) je steentje bij door onze bouwfondsrekening BE16 9731 7147 0974 te spijzen en help zo onze droom te verwezenlijken.  Elke inbreng is welkom en zal vanaf 250 euro ook visueel een plaatsje krijgen in onze nieuwe kantine en zo een blijvende herinnering vormen aan je bijdrage aan onze accommodatie.  Heb je vragen hierover of wens je je persoonlijke bijdrage meer in detail te bespreken, neem gerust contact op met onze voorzitter mario.matthijs@telenet.be.

3. Kostenbesparing en extra activiteiten

Elke medewerker en speler in onze club heeft inmiddels te kennen gegeven pal achter onze projecten te staan. Kostenbesparingprogramma’s ondersteund door ons fanion team en onze jeugdtrainers werden reeds geïnitieerd, alsook is men volop extra activiteiten aan het plannen. Eén en al energie om een gemeenschappelijk doel te bereiken, waarvoor nu al onze welgemeende dank.