EMO Clubcard: 5% korting op alle consumpties!

27Update 27/08/2020 : vanaf dit weekend kan je ook op onze campus Molenkouter electronisch betalen met onze EMO clubcard!


Vanaf heden kan iedereen een EMO clubcard verkrijgen aan de prijs van 2,5€ (bedrag staat in negatief, waardoor je bij eerste oplading 2,5€ minder aan tegoed zal ontvangen).   De clubcards zijn alleen verkrijgbaar in het weekend en dit op beide sites.

We vragen om zoveel als mogelijk tijdens de week de clubcard op te laden (of online via website / app).  Zo vermijden we wachtrijen op drukke momenten tijdens het weekend.  Na opladen van je clubcard kan je onmiddellijk genieten van de  5% korting die er is bij betaling met je clubcard !

Tip : je hebt per gezin slechts 1 geregistreerde kaart nodig, andere gezinsleden kunnen betalen door gebruik te maken van de Knip app op je smartphone  (zie details hieronder) !


Onze EMO clubcard is in eerste instantie een persoonlijke betaalkaart waarmee je alleen bij EMO kan afrekenen. Je clubcard is al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is de pas te registeren en/of het saldo op te laden. Registratie is niet verplicht maar wel wenselijk, wie de KNIP app / website wil gebruiken dient zich verplicht te registreren.

 • Hoe je EMO clubcard registeren
  • Registreren via de website
   1. A) Op de je clubcard staat een CVC code. Om deze clubcard aan jou of jouw team te koppelen dien je naar mijnkniponline.nl te gaan.
   2. B) Je kiest voor de knop ‘Registeren’.
   3. C) Nu kom je in een veld waar je kiest voor de manier van registreren. In dit geval is dat “Betaalkaart”. Je komt nu in een veld waar wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Er wordt nu vanuit het systeem een e-mail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

    Niet ontvangen? Check je spam box! Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.
   4. D) Vervolgens kom je via de link terecht op een pagina waar je de clubcard verder kan registreren. Vul hier het nummer van de clubcard in (=pasnummer), de CVC code (te vinden op achterzijde van je clubcard), je e-mailadres en maak een wachtwoord aan. Ga daarna akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

   

   

   

  • Registreren via de KNIP app
 • Hoe kan je EMO Clubcard opladen

  .

  Optie 1 : opladen in kantine met cash of via Bancontact uitsluitend vanaf 20€ (geen transactiekost)

   • We vragen onze EMO leden om zoveel als mogelijk op trainingsdagen de clubcard op te laden in kantine, dit om tijdens drukke periodes in het weekend geen extra tijd te verliezen, wij danken jullie voor medewerking!

  Optie 2 : opladen via de website www.mijnkniponline.nl (0,38€ per oplading transactiekost aangerekend door Bancontact)

  A) Inloggen met je emailadres en gekozen wachtwoord

  B) Opwaarderen kiezen


  C) Betaling via Bancontact verwerken met je eigen Bancontact kaart

  Optie 3 : opladen via de KNIP app in combinatie met de Bancontact App (0,38€ per oplading transactiekost aangerekend door Bancontact)

  A) Open je Knip App

  B) Kies Rekeningen

   

  C) Je ziet je huidige saldo, klik + teken om op te laden

  D) Kies het gewenste bedrag en ga verder via Bancontact app (mogelijks dien je deze app ook te installeren op je telefoon)

  E) Kies Open in Bancontact-app om de betaling te verwerken.

   

 • Betalen met je EMO clubcard = korting

   

  Optie 1 met je clubkaart

  Leg je EMO clubkaart op de kaartlezer die aan de kassa’s verbonden zijn – de kantine medewerkers zullen de betaling verwerken indien er voldoende saldo beschikbaar is, opladen met bancontact kan vanaf 20€. 

  Optie 2 met je Knip app

  A) Kies “Betaal mobiel”

  B) Scan de QR code aan de EMO kassa en volg de instructie op je smartphone ! 

Tip :

 • Je kan extra personen koppelen aan een gezamenlijke rekening, hierdoor heb je slechts 1 clubcard nodig maar kan je met meerdere mensen mobiel betalen. Ga naar ‘rekeningen” en klik dan op (extra personen) en tik op het + teken links boven. Vul het e-mailadres in van deze persoon. Deze persoon ontvangt een e-mail die hij/zij moet bevestigen waarna men kan inloggen via de Knip app met je eigen emailadres.
 • Benieuwd naar je huidige saldo, dit kan je eenvoudig raadplegen via de Knip app of door de QR code op achterkant van je clubcard te scannen met je smartphone.

Opgelet :

 • Nieuwe / extra clubcards kunnen verkregen worden op de club  (aankoop : 2,5€ staat in negatief, waardoor je bij eerste oplading 2,5€ minder aan tegoed zal ontvangen).
 • Bij verlies of diefstal van de clubkaart dient u zelf een nieuwe aan te vragen.
 • Tegoeden / aangekochte kaarten wordt niet terugbetaald (ook niet als men stopt bij de club).

Vragen? Contacteer ons via kantine@eendrachtmazenzeleopwijk.be