Eendracht Mazenzele Opwijk: 2 sterren – label

Met fierheid delen wij jullie mee dat Eendracht Mazenzele Opwijk na de kwaliteitsdoorlichting van de Foot Pass (http://www.footpass.be) een “2 sterren-label” heeft behaald. Uit de audit blijkt dat we opnieuw verschillende stappen vooruit gezet hebben voor de uitbouw van een degelijke jeugdopleiding. Mits een aantal werkpunten zijn we goed op weg om in de regio een ambassadeursrol te vertolken op het gebied van werken met jeugd.

In lijn met de algemene visie van de club, om zoveel mogelijk spelers uit Opwijk en omgeving de kans te bieden te voetballen, wil de club haar aanbod uitbreiden.

De club zal voor het seizoen 2016-2017 daarom bij de jeugd ploegen op verschillende niveaus  inschrijven, dat kan zowel op provinciaal / regionaal niveau zijn als op verschillende niveaus binnen het provinciale en regionale voetbal.

Het is onze bedoeling om spelers zoveel mogelijk de kans te geven te spelen op het niveau dat past bij hun capaciteiten.

Voor onze club zijn zowel de provinciale als regionale ploegen even belangrijk. Dit betekent dat op welk niveau een team ook speelt, de omkadering, de faciliteiten, de uitrusting, … in orde moeten zijn.

Trouw aan de algemene visie, is voor elke jeugdploeg de uitslag en de rangschikking bijzaak. Winnen is leuk, maar goed verzorgd voetbal brengen én bijleren zijn prioritair. Voor alle teams blijft gelden dat voetbal leuk moet zijn. Wie geen plezier beleeft, haakt af of leert niet bij.

Groeten,
EMO Jeugdwerking