Extra speelsters gezocht (Dames A / B & Meisjes U16) !

Update 18/04 : 

We zijn op zoek naar extra speelsters voor onze dames / meisjes ploegen voor komende seizoen :

– speelsters voor onze A ploeg (niveau dames p1 of hoger)
– speelsters voor onze B ploeg (geen ervaring vereist)
– Meisjes (geboortejaren 2005 tem 2002) voor onze U16 meisjes ploeg

Wens je eens komen te proeven? Je bent steeds welkom elke woensdagavond van 19u45 tot 21u15 op de terreinen @ Kunstgrasveld Molenkouter (Steenweg op Vilvoorde Opwijk) Bij interesse, graag seintje naar dames@eendrachtmazenzeleopwijk.be

Hopelijk tot binnenkort ?!

 

 

 

Dat dames-, meisjesvoetbal in de lift zit in Opwijk hoeft geen betoog.  De dames van VK De Sjoeters behaalden de voorbije jaren mooie resultaten en zijn volop in strijd voor de kampioenstitel in 2de provinciale afdeling van de KBVB. Eendracht Mazenzele Opwijk (EMO) is verheugd een steeds grotere instroom van meisjes waar te nemen in haar jeugdteams. Om het voetbalaanbod uit te breiden en een continue doorstroming mogelijk te maken, gaan EMO en VK De Sjoeters nu de krachten bundelen.

Komend seizoen zal het damesteam van VK De Sjoeters toetreden tot de nieuw opgerichte cel meisjes-, damesvoetbal van EMO. De combinatie van de sterke jeugdwerking van EMO en het succesverhaal van de Sjoeters dames verzekert een continue doorstroom van voetbaltalenten naar de eerste dameselftallen en zorgt voor een sterke verankering van het damesvoetbal in Opwijk.

Constructief

“EMO is verheugd dat de dames van de Sjoeters deze stap zetten. Dit biedt veel potentieel voor de doorstroming van de vele meisjes in onze jeugdteams. We danken het bestuur van De Sjoeters voor de inspanningen die ze in de voorbije jaren geleverd hebben op het vlak van het damesvoetbal in Opwijk en omstreken en voor hun constructieve houding die deze samenwerking mogelijk maakt” zegt Mario Matthys, voorzitter van Eendracht Mazenzele Opwijk. “Dit toont ook aan dat recreatief voetbal in een amateurvoetbalverbond en voetbal binnen de KBVB complementair kan zijn en dat er op sportief vlak kan samengewerkt worden. Bij deze bedanken we tevens het bestuur van de Sjoeters nog eens speciaal voor het ter beschikking stellen van hun kleedkamers en kantine de voorbije jaren aan de ploegen van EMO die trainden op de site Molenkouter.”

Fier

“Na bijna 30 jaar damesvoetbal op het terrein van de Sjoeters en 7 jaar onder naam van de Sjoeters dames, komt hier nu een einde aan. Dit is natuurlijk enerzijds met spijt in het hart, zeker gezien de club er alles aan gedaan heeft om de dames te ondersteunen op alle vlak, wat tot opmerkelijke sportieve successen heeft geleid. Anderzijds zijn we fier dat we ons als club zoals steeds constructief hebben opgesteld in het belang van het voetbal. We hadden nog een overgangsjaar bij de KBVB kunnen voltooien maar dan moesten de Sjoeters Dames (na 2 promoties op 3 jaar tijd) in de laagste reeks opstarten wat nu niet het geval zal zijn. De Sjoeters gaan zich nu, als amateurclub met 4 ploegen, 100% toeleggen op het mannenvoetbal en rekenen hierbij op de sportieve samenwerking met Eendracht Mazenzele Opwijk om op dit vlak nog progressie te kunnen maken zowel kwantitatief als kwalitatief” zegt Patrick De Smedt, voorzitter van VK De Sjoeters.

Interesse?

Geïnteresseerde dames en meisjes kunnen contact nemen door een mailtje te sturen naar volgend emailadres: dames@eendrachtmazenzeleopwijk.be of surfen naar www.eendrachtmazenzeleopwijk.be. Geïnteresseerde spelers voor De Sjoeters kunnen mailen naar desjoeters@gmail.com of een kijkje nemen op de website van www.vkdesjoeters.be.