EMO 4 Life: praktische informatie

Actie filmpje editie 2019: 

https://actievideo.dewarmsteweek.be/studioA_-_21_December_2019_-_02-35-08_PM_-_5df7a90724aa9a0008336ec2_-_12259.mp4

 


Op zaterdag 21/12/2019 fietsen en stappen we d’er weer voor  !

Hallo EMO 4 LIFE deelnemer ,

Hier de laatste instructies alvorens we richting Kortrijk stappen of fietsen. Wij weten jullie inspanning van harte te waarderen en wij hopen dat jullie van deze ‘warmste’ dag zullen genieten.

Vertrek : de vertrekplaats is opnieuw Tesseskouter (Klaarstraat 139 Opwijk) waar we jullie verwachten in de kantine van voetbalclub EMO.

We verwachten alle deelnemers ten laatste twintig minuten voor hun officieel vertrek in de kantine.  Een tas dampende koffie of thee, een drankje staat jullie alvorens te vertrekken op te wachten.

De wandeling voor de 25 km vertrekt stipt om 6 u (dus ten laatste aanwezig om 5u40). We respecteren de stilte voor onze slapende buren. De fietsers gaan van start om 8u15 ( ten laatste aanwezig om 7u55) en de wandelaars die gekozen hebben voor de korte wandeling vertrekken om 9u15 (be there ten laatste om 8u55).

Sabine en Frank hebben er momenteel nog geen goed oog in en voorspellen nattigheid. Zorg ervoor dat je aangepaste kledij en schoeisel aantrekt. Bij het vertrek op Tesseskouter kunnen jullie in de kantine/camion die richting Wachtebeke bolt reservekledij en warme kledij opbergen. De fietsen zullen bij aankomst in Kortrijk daar gestald worden zodat deze veilig opgeborgen zijn. Daar kan je dan ook wisselen van kledij indien nodig.

De wandelaars voor de 25 km nemen best een fluo hesje en zaklamp mee en een kleine hap voor onderweg. Alle andere deelnemers zien we graag vertrekken in een fluo hesje (trek dit onmiddellijk aan als je thuis vertrekt). Wij voorzien net zoals de voorgaande edities voor alle deelnemers een appeltje voor de dorst.

Vertrek in Kortrijk richting Tesseskouter :  we verzamelen ten laatste 10 minuten voor het officieel vertrek aan de bussen die vertrekken om 15u15.

Zo zullen we dan allen tussen 16u30 en 17u  landen in de kantine van EMO om deel te nemen aan het slotmoment. Iedereen welkom op het slot event.

Daarna kan je nog genieten van een drankje. Wij zorgen we voor een hap en terwijl kunnen jullie genieten van een optreden van een gelegenheidsband. Mogen wij vragen aan alle deelnemers aanwezig te blijven tot na het slotmoment(direct na aankomst).. 

Onze stewards, terreinverantwoordelijken, volgers zijn er klaar voor,  jij toch ook ?

Bij deze wensen we jullie van harte te bedanken en zo zullen we Thomas, Stijn, Kamiel en alle verkeersslachtoffers NOOIT vergeten. We hopen jullie volgend jaar opnieuw mogen verwelkomen.

EMO 4 LIFE wenst iedereen PRETTIGE EN VEILIGE EINDEJAARSFEESTEN

 


Eerdere acties :