EMO 4 Life

Praktische informatie – zaterdag 22/12/18

Hallo EMO 4 LIFE deelnemer ,


Hier de laatste instructies alvorens we richting Wachtebeke stappen of fietsen. Wij weten jullie inspanning ten zeerste te waarderen en wij hopen dat jullie van deze ‘warmste’ dag zullen genieten.
Vertrek : in tegenstelling tot voorgaande edities is de vertrekplaats NIET het Jeugdheem maar wel Tesseskouter (Klaarstraat) waar we jullie verwachten in de kantine van EMO.
We verwachten alle deelnemers ten laatste twintig minuten voor hun officieel vertrek in de kantine.  Een tas dampende koffie of thee, een drankje staat jullie alvorens te vertrekken op te wachten.

De wandeling voor de 25 km vertrekt stipt om 6 u (dus ten laatste aanwezig om 5u40). We respecteren de stilte voor onze slapende buren.
De fietsers gaan van start om 8u30 ( ten laatste aanwezig om 8u10 aub) en de wandelaars die gekozen hebben voor de korte wandeling vertrekken om 9u15 (be there ten laatste om 8u55).
Sabine en Frank hebben er momenteel nog geen goed oog in en voorspellen nattigheid.  Zorg ervoor dat je aangepaste kledij en schoeisel aantrekt.  Bij het vertrek op Tesseskouter kunnen jullie in de kantine/camion die richting Wachtebeke bolt reservekledij en warme kledij opbergen.  De fietsen zullen bij aankomst in Wachtebeke daar gestald worden zodat deze veilig opgeborgen zijn.  Daar kan je dan ook wisselen van kledij indien nodig.
De wandelaars voor de 25 km nemen best een fluo hesje en zaklamp mee en een kleine hap voor onderweg. Alle andere deelnemers zien we graag vertrekken in een fluo hesje (trek dit onmiddellijk aan als je thuis vertrekt). Wij voorzien net zoals de voorgaande edities voor alle deelnemers een ‘appel’stop. 

Vertrek in Wachtebeke richting Tesseskouter :  we verzamelen ten laatste 10 minuten voor het officieel vertrek aan de grote houten toiletten aan de ingang van Music for Life. Vandaar vertrekken we dan gezamenlijk richting bus/camion waar je nog van kledij kan wisselen. 
De fietsers vertrekken ten laatste om 14 u , dus zorg dat je om 13u50 aan de houten toiletten aanwezig bent.  De wandelaars stappen de bus op om 14u30 , zorg dat je om 14u20 aan de houten toiletten bent. Zo zullen we dan allen tussen 15u30 en 16u landen in de kantine van EMO om deel te nemen aan het slotmoment.
Daarna kan je nog genieten van een drankje en zorgen we voor een ‘warme’ hap’ en kan je het optreden van 2 leden van Kroeg Control bijwonen.  Mogen wij vragen aan alle deelnemers om aanwezig te blijven tot na het slotmoment.  
 
Onze stewards, terreinverantwoordelijken, volgers zijn er klaar voor,  jij toch ook ?
 
EMO 4 LIFE

 


Op zaterdag 22/12/2018 is opnieuw zo ver !

We gaan stappen & fietsen richting  Provinciaal domein Puyenbroeck Wachtebeke om onze cheque te overhandigen aan de presentatoren van Studio Brussel tijdens de Warmste week 2017.
Dit jaar is er gekozen om de opbrengst te schenken aan  http://www.missingyou.be/

En we gaan d’er voor zorgen dat we gezien worden !

Optie 1 : wandeling vanuit Eksaarde :
10 km – vertrek 9u vanuit Tesseskouter met bus (deelnemer terug met bus naar Opwijk) – deelname 15€

Optie 2 : wandeling vanuit punt X :
25 km – vertrek 6u vanuit Tesseskouter met bus (deelnemer terug met bus naar Opwijk) – deelname 15 €

Optie 3 : fietsen heen :
40 km – vertrek 8u30 vanuit Tesseskouter (deelnemer+fiets terug met bus naar Opwijk) – deelname 15 €

Optie 4 : fietsen heen & terug :
80 km – vertrek 8u30 vanuit Tesseskouter – deelname 5 €

Optie 5 :  wij komen naar Tesseskouter tegen de klok van 4 voor een spetterend optreden van 2 leden van Kroeg Control (gratis inkom)

Optie 6 : Een vrijblijvende storting voor het goede doel

Voorziene aankomst te Wachtebeke: 12u30
Voorziene terugkeer te Opwijk : 16 u waar we samen afsluiten met natje en een droogje.
(met uitzondering van de fietsers heen en terug)
(niet-deelnemers zijn uiteraard ook van harte welkom op Tesseskouter omstreeks 16u00)

 


Eerdere acties :