Emo4life zaterdag 9 oktober 2021

EMO4LIFE : inschrijvingen kan vanaf nu : doen dus !

Na al de coronaperikels willen we weer aanknopen met iets dat ons zeer nauw aan het hart ligt.

Op zaterdag 09/10/2021 fietsen en stappen we er weer voor .

Opdat we Thomas, Stijn en Kamiel NOOIT vergeten.

We stappen & fietsen in en rond  OPWIJK  binnenstebuiten en ontdekken plekjes die ons aangenaam zullen verassen. De opbrengst gaat net als de voorgaande jaren naar het goede doel (we wachten hiervoor op de lijst van Studio Brussel).

Optie 1: Familie en vierwieltjeswandeling
6 km – vertrek om 14u30 vanuit Tesseskouter. Deze tocht is eveneens geschikt voor  kinderwagens en rolstoelen. Hier is geen stopplaats voorzien. Twee consumptiebonnetjes voor op Tesseskouter worden voorzien.

Optie 2: Bos en natuurwandeling   
12 km – vertrek om 13 u vanuit Tesseskouter.  Een tocht naar de mooiste natuurplekjes die onze gemeente te bieden heeft. Stevige waterdichte schoenen is een must.

Optie 3 : Lange afstandswandeling 

25km – vertrek om 10:30 u vanuit Tesseskouter. Een stevige trip langs plekjes die we al lang vergeten zijn en die ons onze gemeente binnenste buiten leren ontdekken.

Optie 4 : Fietstocht voor de getrainde bikers
100 km – vertrek om 13:00 u vanuit Tesseskouter. In en rond Opwijk leren we al fietsend onze gemeente en buren ontdekken.(uiteraard met fietshelm)

Optie 5 :  Fietstocht voor de familie
50 km – vertrek om 14:00 u vanuit Tesseskouter : we fietsen Opwijk binnenste buiten aan een aangepast tempo. Elektrische fietsen zijn welkom. (allen uiteraard met fietshelm)

In de deelnameprijs van € 10 zit een consumptie inbegrepen op de stopplaats (en plaspauze) op plaats X en een consumptie op de eindplaats Tesseskouter.

Optie 6:  wij komen naar Tesseskouter tegen de klok van 5 uur voor 3 spetterende optredens van  jonge talenten. (gratis inkom)

Optie 7: Een vrijblijvende storting voor het goede doel

Rond de klok van 17 uur hopen we alle deelnemers te mogen verwelkomen op Tesseskouter waar we wensen af te sluiten met een korte slotapotheose. Nadien zijn er 3 optredens van vrienden en kennissen van Thomas, Stijn en Kamiel en voorzien wij uiteraard een natje (om hopelijk het stof door te spoelen) en een droogje (om de knorrende magen het zwijgen op te leggen).

Wanneer iemand dichtbij plots veraf is. #voorthomasstijnkamiel

Inschrijven via onderstaande inschrijvingsformulier en dit kan tot dinsdag 5/10 middernacht. Je bent pas ingeschreven als je betaling binnen is. Niet twijfelen, doen!

Betalen doe je op rekeningnummer : BE89 0689 3022 6185 met vermelding van je naam en ‘event 9/10’ + aantal deelnemers  + optie

En tot slot ons specialleken:

Reeds 4 jaar op rij organiseren wij, i.s.m het Cultureel Centum van Opwijk, voor de Opwijkse scholen de Theatervoorstelling “Fractie van een seconde” waarin verkeersveiligheid centraal staat. Rudy, zelf verkeersslachtoffer en Stef , Spoed en mug-verpleegkundige brengen in  ‘Fractie van een seconde’  een pure theatervoorstelling. Het is er één om te voelen, te lachen, te huilen, te begrijpen, te leren, te herkennen en bovenal te erkennen. Ze zuigt je mee en beklijft van begin tot einde. Dit jaar gaat dit door op 21/09 voor alle 6° jaars van alle middelbare scholen in Opwijk.

Om jullie van harte bedanken voor jullie trouwe aanwezigheid  hebben wij met EMO 4 Life beslist om met een gedeelte van de opbrengst van onze wandel en fietstochten eveneens een avondvoorstelling van ‘Fractie van een seconde te’ organiseren”.  Deze zal doorgaan  op vrijdag 11/03/2022.  Bovendien krijgen al onze deelnemende wandelaars en fietsers de mogelijkheid om zich hiervoor gratis in te schrijven. Meer informatie volgt later.

We respecteren uiteraard op al onze events de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Emo4life 2021

  • Vul hieronder het aantal deelnemers (getal) per mogelijk optie in
  • 6 km – vertrek om 14u30 vanuit Tesseskouter. Deze tocht is eveneens geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Hier is geen stopplaats voorzien. Twee consumptiebonnetjes voor op Tesseskouter worden voorzien.
  • 12 km – vertrek om 13 u vanuit Tesseskouter. Een tocht naar de mooiste natuurplekjes die onze gemeente te bieden heeft. Stevige waterdichte schoenen is een must.
  • 25km - vertrek om 10:30 u vanuit Tesseskouter. Een stevige trip langs plekjes die we al lang vergeten zijn en die ons onze gemeente binnenste buiten leren ontdekken.
  • 100 km – vertrek om 13:00 u vanuit Tesseskouter. In en rond Opwijk leren we al fietsend onze gemeente en buren ontdekken.(uiteraard met fietshelm)
  • 50 km – vertrek om 14:00 u vanuit Tesseskouter : we fietsen Opwijk binnenste buiten aan een aangepast tempo. Elektrische fietsen zijn welkom. (allen uiteraard met fietshelm)
  • wij komen naar Tesseskouter tegen de klok van 17 uur voor 3 spetterende optredens van jonge talenten. (gratis inkom)