EMO4LIFE SPAGHETTI 17 & 18 december 2021 – uitgesteld naar voorjaar 2022

Update 07 december 2021 – uitgesteld naar voorjaar 2022 wegens de huidige coronamaatregelen.

Reeds ingeschreven en betaald? U ontvangt in de loop van december uw geld terug.

EMO4LIFE: een woordje uitleg

EMO4LIFE bestaat een groep van vrijwilligers die gegroeid is vanuit onze voetbalclub “Eendracht Mazenzele Opwijk” of EMO. De “4LIFE” werd toegevoegd omdat we ons willen inzetten voor een veiliger verkeer in Opwijk en dit door schenkingen te realiseren aan verenigingen die nauw betrokken zijn met het ondersteunen van verkeersslachtoffer, sensibilisering rond verkeersveiligheid…

Het zou echter beter geweest zijn, moest onze organisatie nooit hebben bestaan. Dit klink misschien raar, maar EMO4Life werd opgericht, omdat we een aantal jaar geleden op korte termijn geconfronteerd werden met enkele tragische overlijdens in het verkeer binnen onze club. Dit gebeurde totaal onverwachts en dat sloeg in als een bom.  Drie jonge mensen vertrokken thuis, om nooit meer terug thuis te komen.

In EMO4LIFE zitten dan ook allemaal mensen die deze gebeurtenissen van op de eerste rij hebben meegemaakt. Familie en vrienden hebben hun verdriet voor een stukje een plaats kunnen geven door aan zichzelf te beloven dat ze van Opwijk een veiligere plaats willen maken.  Ook EMO4Life wil positief omgaan met dit verlies en een poging doen om Opwijk verkeersveiliger te maken, want statistieken liegen niet en tonen aan dat er elk jaar nog veel te veel jongeren sterven in het verkeer. Allemaal ongelukken. Allemaal momenten die niemand ziet aankomen, ook de veroorzakers van zo’n ongeluk niet.

EMO4LIFE: spaghettiweekend

Ons jaarlijks spaghettiweekend op 17 en 18 december wordt uitgesteld naar voorjaar 2022. Ondertussen werken we samen werken aan een veiliger verkeer.

 

Tot dan!

 

Opdat we Thomas, Stijn, Kamiel en alle andere verkeersslachtoffers nooit vergeten

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

AFFICHE EMO LIGGEND JUIST