Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EMO Eetfestijn oktober 2019

11 oktober 2019 - 14 oktober 2019

Andere locatie, andere datum, meer plaats, zelfde kok :

EMO eetfestijn: 11-12-13 OKTOBER ******* ZAAL KERSENPIT MAZENZELE

 

EMO zet de deuren van de Kersenpit in Mazenzele wagewijd open voor hun eetfestijn dat doorgaat op 11- 12- 13 oktober. Op vrijdag beginnen we d’er aan om 17u30, zaterdag om 17 u en op zondag openen we om 11 u. Chef kok Wieter is er zelfs voor in afzondering gegaan en focust op zijn laatste voorbereidingen, hij en de ganse EMO familie zal er klaar voor zijn, dus kom maar af…Wij hebben voor elk wat wils. Vlees, vis, gevogelte, veggie…Jullie vragen, wij leveren :

  • Zalmhaasje met een fijne bieslooksaus en zelfgemaakte puree in aanbieding (kan ook met frietjes)
  • Varkensstoofvlees op zijn Wieters : de Vlaamsche Klassieker waar zelfs de Ronde Van Vlaanderen moet voor passen en hiermee serveren we een echte winnaar op tafel.
  • voor de genieters tenslotte bieden we kipfilet met fijne groenten saus en frietjes
  • onze beroemde kaaskroketten zijn eens te meer van de partij…

 

Doe mee aan onze super gekke tombola en win een etentje bij u thuis voor 10 personen en Wieter himself en zijn helper doen de rest.

Geniet eerst van een aperitiefje, om alles dan door te spoelen met een fris(se)drank en sluit af met een echte Hasseltse koffie of een gewone koffie met een sjoeken of een lekker ijsje met zelfgemaakte chocoladesaus. Steek dus uw benen bij ons onder tafel en steun en laat de potten en pannen voor één keer in de kast. Steun onze club met een hart voor de jeugd en we hopen jullie talrijk mogen te verwelkomen. Tot dan…

Details

Start:
11 oktober 2019
End:
14 oktober 2019
Event Category:

Organizer

Eendracht Mazenzele Opwijk
Email
info@eendrachtmazenzeleopwijk.be
View Organizer Website

Venue

De Kersenpit
Dorp 46
Mazenzele, Belgium
+ Google Map