lidgeld & bestelling kledijpakket jeugd 2021 – 2022

Afgelopen seizoen kende een hobbelig verloop met verstoorde trainingschema’s en competities.  Hoe uitzonderlijk dit voetbalseizoen ook was en hoe ongelegen dit voor iedereen ook kwam, hebben we geen andere keuze dan hoopvol vooruit te kijken en niets aan het toeval over te laten om klaar te zijn als we terug onze geliefkoosde hobby mogen beoefenen.

We stellen alles in het werk om er te staan, sterker dan ooit.

Hieronder vinden jullie het overzicht van de lidgelden voor volgend seizoen en de uitleg over het bestelproces voor het kledijpakket.

Lidgeld seizoen 2021/22

U5 en g-kids                             255€

Onderbouw: U6-U9                  365€

Middenbouw: U10-U13            375€

Bovenbouw: U15-U17              375€

Heren B en U21                        360€

Dames                                     360€

Heren A                                   400€

In het lidgeld is inbegrepen:

  • aansluiting KBVB
  • verzekering KBVB (FDF)
  • een kledijpakket van de club
  • de wedstrijduitrusting, door de club voorzien,
  • een trainingsbal die je iedere training meebrengt,
  • 4 abonnementen die gratis toegang verschaffen tot alle thuiswedstrijden van EMO: jeugd, dames en heren, twv 320 euro
  • 2x 20 € kaarten voor onze eetfestijnen

Je kan volgende kortingen of tegemoetkomingen krijgen voor het lidgeld:

  • Voor meerdere aansluitingen per gezin betaalt de oudste speler de normale prijs en krijgt elk bijkomend lid oplopend €60 korting op het volledige lidgeld (met voor 20€ kaarten eetfestijn voor 2de lid).
  • Veel mutualiteiten geven tegemoetkomingen op het lidgeld bij een club van een erkende Vlaamse sportfederatie (in ons geval Voetbalfederatie Vlaanderen). Onze penningmeester bezorgt je bij het begin van het seizoen het nodige document.

Zodra u aangegeven heeft dat u zich definitief wenst aan te sluiten zal u van ons een factuur ontvangen met verzoek om je betaling uit te voeren.
Voor vragen hierover kan U steeds contact opnemen met onze penningmeester Hilde Hermans (h.hermans@telenet.be).

Kledijpakket

EMO werkt ook komend seizoen samen met Jako als kledijleverancier.  Jako staat voor kwaliteit en garandeert ons optimale levering, alsook uitgebreide webshopmogelijkheden.

Belangrijk voor het kledijproces is een tijdige bestelling. EMO wil hier werk van maken maar, net zoals vorig jaar, is het jammer genoeg verboden om pasdagen te organiseren.

Bestelling van de kledij gebeurt na ontvangst van het lidgeld.   Na ontvangst van het lidgeld ontvangen jullie een link waarbij de kledijbestelling kan ingegeven worden.

De werkgroep kledij hoopt een maximaal aantal bestellingen te kunnen klaarmaken tegen einde mei.  Deze bestellingen zullen in één grote bestelling bij Jako geplaatst worden.  Bij levering (voorzien voor de zomervakantie) zal de werkgroep een verdeeldag voor de bestelde kledijpakketten organiseren.

Bestellingen na 30/05 zullen, net zoals vorig jaar, op individuele basis door de speler  zelf via de webshop gebeuren.  Hiervoor kan dan een individuele code bekomen worden om deze te bestellen.  Levering gebeurt hier op het thuisadres mits een kleine transporttoeslag.

We duimen voor een normaal coronavrij seizoen !