Stopzetting jeugdwerking voor alle leeftijden (gkids, U5 tem u17)

Gisteren besliste de Vlaamse Regering om de coronamaatregelen verder te verstrengen.  Wat voetbal betreft, mogen er geen trainingen of wedstrijden meer doorgaan vanaf U13.

Bovenop de beslissing van de Vlaamse Regering & Voetbal Vlaanderen om sporten onder de 12 jaar toe te laten, hebben wij als EMO jeugdwerking zelf beslissing genomen om alle voetbalactiviteiten tijdelijk on hold te zetten.  Wij nemen deze drastische beslissing omdat we van mening zijn dat we ook de sociale contacten van onze jeugdtrainers en leden dienen te beperken. Alleen als iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt, kunnen we samen dit virus proberen te overwinnen.  Wij vragen iedereen om zijn uiterste best te doen, zodat we in de loop van het seizoen kunnen hernemen.

Concreet: alle activiteiten van onze club worden vanaf donderdag 29/10, tijdelijk stop gezet. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij een herstart evalueren.

Wij rekenen op begrip van onze leden, ook wij hadden het liever anders gezien maar voor ons is de gezondheid van onze leden absoluut prioritair!

Hopelijk blijft iedereen intussen gezond!

#mééérdanooitForzaEMO