Van Snick Techniek Academy komt naar EMO!

Om onze EMO spelers individueel technisch op een hoger niveau bij te scholen organiseerden we de voorbije jaren 2 x per maand op zondag een vrijblijvende extra techniektraining onder de naam van EMO Foot Academy.

Na grondige sporttechnische evaluatie door (jeugd)bestuur en op basis van duidelijke feedback van ouders, hebben we achter de schermen naarstig gewerkt aan een nieuw kwalitatief en duurzaam concept, dit in het kader van de sportieve uitbouw van onze jeugdwerking. 

Het is dan ook met enige fierheid dat ik jullie mag melden dat vanaf 15/09/2019 de Van Snick Techniekacademy van start zal gaan op kunstgrasveld Molenkouter.

Inschrijvingen en beheer lopen via website Van Snick:  https://www.techniektrainingvansnick.com/inschrijven

Waarom Van Snick?

Brent Van Snick heeft de voorbije jaren furore gemaakt op het gebied van op maat techniektrainingen, zowel individueel als in groep en is uitgegroeid tot de referentie van Vlaanderen in deze specifieke discipline. Als jeugdspeler doorliep Brent verschillende nationale jeugdacademies op het hoogste niveau met als hoogtepunt een handvol selecties voor de Nationale Ploeg van België U15. 

Momenteel is hij een veel gevraagde gasttrainer op nationale en internationale voetbalstages en bij tal van hoogstaande clubs. (PSV, Westerlo, Nationale Jeugdploegen Ijsland etc)

Je kan de dagelijkse werking van zijn voetbalschool volgen via sociale media kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/TechniektrainingVS/ 

Instagram: https://www.instagram.com/techniektraining.van.snick/

Website: https://www.techniektrainingvansnick.com/

Dankzij al deze fantastische ervaringen zijn wij ervan overtuigd dat hij uit een vat vol expertise zal putten om de best mogelijke technische skills aan te leren aan onze jeugdselecties.

Ter uitbreiding van zijn site te Winnik, gaat er onder zijn leiding en methodiek een 4-tal toptrainers en één campusverantwoordelijke aan de slag op onze site Tesseskouter

Welke Methode & Invulling?

Small Group techniektraining: Dit wil zeggen groepjes van Max. 6 spelers per trainer, ter bevordering van individueel detail coaching en personal trainer feeling.

Indeling groepen op basis van individueel niveau 

3 lessenreeksen van telkens 6 techniektrainingen

Alle oefeningen met bal, “Fun” staat onbetwistbaar centraal.
Loop & oog-hand coördinatie , reactiesnelheid & cognitieve oefeningen komen aan bod, telkens 2 technische trainingsvormen en 1 wedstrijdvorm

Voor wie?

Voor spelers van U6 tot U15

Planning & Inschrijving

Voorrangsperiode inschrijvingen voor EMO spelers loopt tem 31/7/2019.
Nadien wordt deze formule ook toegankelijk voor niet-EMO spelers

Om de hoge kwaliteit van de techniektrainingen te garanderen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per leeftijdscategorie.

 

Data lessenreeks 1:

15/9 – 29/9 – 13/10 – 27/10 – 10/11 en 24/11

Inschrijvingen en beheer lopen via website Van Snick: https://www.techniektrainingvansnick.com/inschrijven

Data lessenreeks 2:

19/01 – 02/02 – 16/02 – 01/03 – 15/03 en 29/03 

Inschrijvingen en beheer lopen via website Van Snick: https://www.techniektrainingvansnick.com/inschrijven

Prijs EMO Leden: 75 € per reeks

Bij vragen/bemerkingen over deze formule, kunt rechtstreeks terecht bij: techniektrainingvs@gmail.com, op het nummer 0478/82.57.49 of op de website: www.techniektrainingvansnick.com