EMO4LIFE : TORNOOI ‘ DE VRIENDEN VAN….’

EMO4LIFE : TORNOOI ‘ DE VRIENDEN VAN….’

 

Reeds een aantal jaren organiseert EMO4LIFE op Paaszaterdag hun tornooi ‘de vrienden van..’ naar aanleiding van het tragisch verkeersongeluk dat Thomas, Stijn en Kamiel overkwam.   Een tornooi zonder scheidsrechters en waar de beleving rond de herinnering aan deze ons veel te vroeg ontnomen kerels centraal staat. Afgelopen edities waren zowel op sportief als op fair play vlak een succes , wij rekenen op dezelfde spirit onder de deelnemers.

Dit jaar verhuizen we naar de eerste zaterdag (22/06) van Oppèk kermis en we beginnen d’er aan om 18 uur en alle wedstrijden gaan door op het kunstveld op Tesseskouter.

We hebben ons tornooi ook in een nieuw jasje gestoken en gaan voor 3 groepen kwestie van het wat spannend te houden en zo blijft het plezant voor iedereen.

Enerzijds rekenen we op een aantal ploegjes die worden gevormd door vrienden en vroegere ploegmakkers. Anderzijds nodigen we hierbij ook vroegere toppers uit om samen nog eens de kleedkamer te delen !

 

Jullie kunnen inschrijven voor volgende groepen :

Groep 1  – semi amateurs (zij die vrijwel wekelijks voetballen)

Groep 2 – recreatievelingen (zij die graag nog eens een balletje trappen)

Groep 3 –  kicker live

 

Kicker live is Levend Tafelvoetbal : gebaseerd op het alom bekende tafelvoetbal spel.
Dit spel speel je vijf tegen vijf ; 1 keeper, 2 verdedigers en 2 aanvallers. De verdedigers en de aanvallers moeten goed met elkaar coördineren, wat de levende tafelvoetbal extra leuk en uitdagend maakt!

*meer info : http://www.springpallieterke.be/portfolio/levende-tafelvoetbal/

Combinatie van groep 1 en 2 is mogelijk met groep 3 en alle wedstrijden zijn 5 tegen 5. Een rangschikking wordt niet opgemaakt want is totaal niet van belang. Deelnemen is volledig gratis. Een ploeg dient minsten 5 spelers (geslacht, leeftijd…speelt geen rol) en maximum 7 spelers te tellen.

Inschrijven kan via onderstaande formulier in te vullen :

 

Opdat we -Thomas-Stijn-Kamiel – nooit zouden vergeten en wij allen zo de ouders en familie wat steun geven bij deze tragische gebeurtenissen : wij willen ze binnen onze club NOOIT vergeten.

De volledige opbrengst gaat naar een goed doel en uiteraard stappen/fietsen we eind december opnieuw richting Wachtebeke waar we de cheque zullen overhandigen aan de presentatoren van Studio Brussel.