Best of Belgian Football

Best of Belgian Football geeft elke ploeg van het land de kans om kampioen te spelen, ook als je geen doelpuntenkampioen bent. Want doelpunten zijn niet doorslaggevend in de BBF competitie, elke match krijgt namelijk een score op drie belangrijke factoren: respect, spektakel en sfeer. Deze BBF-score geldt dus voor beide ploegen en stimuleert zo het mooiste van voetbal, op en naast het veld. Bovendien maakt iedereen kans om BBF-kampioen te spelen, van nationale tot provinciale, jongens en meisjes, jong en oud.

Het kloppend hart van de Best of Belgian Football is een nieuwe app, want de BBF-score wordt samengesteld uit een gemiddelde van alle individuele scores die door supporters, spelers en scheidsrechters worden ingegeven. Elk weekend worden die scores samen geteld om zo de Best of Belgian Football competitie te vormen.

Maar de app biedt ook een schat aan informatie aan elke voetballiefhebber. Supporters kunnen er hun favoriete spelers op de voet volgen. Is je neef nog steeds topscorer? En heeft je dochter dit weekend gespeeld? Je krijgt instant een handig overzicht van het ganse Belgische speelveld. Maar de Best of Belgian Football app geeft iedereen niet alleen oren en oren op elk voetbalveld van het land, het wijst je via digitale wegenkaarten ook feilloos de weg ernaartoe of het waarschuwt je als er een match wordt afgelast.

Een schat aan informatie dus die ons op het einde van het weekend weet te vertellen of de “Thomassen” in België meer gescoord hebben dan de “Jeroenen”. Maar ook wie er op een welbepaalde speeldag het snelste heeft gescoord, en het verklapt of de vrouwen meer of minder kaarten hebben gekregen dan de mannen.

Want alle supporters van alle beste ploegen van de wereld verdienen niet minder dan de best mogelijk voetbalapp. Op deze manier wil Best of Belgian Football het Belgische voetbal nog plezanter maken dan het al is.

Ontdek “Best of Belgian Football” via de gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. Download de app via App Store of Google Play.